Het zorgvuldig ontworopen

GASTEN
VERBLIJF

De benedenverdieping is een gezellige woonkamer en keuken in één. Boven bevindt zich de slaapkamer en badkamer. Ook is er een slaapbank, die gemakkelijk getransformeerd kan worden tot eenpersoons bed. Het verblijf heeft een eigen ingang, keuken en sanitair.

Het interieur en styling is verzorgd door een interieurontwerper, die kleuren, materialen en meubels zorgvuldig op elkaar heeft afgestemd. Het geheel is rustig, sfeervol en in balans.

Volg ons via Instagram en krijg een impressie van de B&B.

FACILITEITEN

De Warrebos is perfect om te recreëren en te werken. Er is een goede wifi-voorziening aanwezig. Wat kunt u verder verwachten?

Slapen

Het verblijf is voorzien van een luxe 2-persoons bed. De slaapbank is eenvoudig te transformeren tot extra 2-persoons bed. Daarnaast is er op verzoek een campingbedje beschikbaar voor kinderen t/m 3 jaar

Eten

In de omgeving zijn diverse eetgelegenheden. Van tapas tot Japans en van lunchroom tot sushi. Natuurlijk is het ook mogelijk om in de keuken die van alle gemakken is voorzien, zelf een gerecht te bereiden.

Omgeving

Wil je graag wat zien van de omgeving of ben je op zoek naar rust in de natuur? Het is allemaal mogelijk. Van natuurgebieden tot musea en gezellige winkelcentra als Surhuisterveen en Drachten op 10 kilometer afstand.